Prijatelji čuvara

Prijatelji i partneri otvorenih dana IRB-a nisu samo tvrtke čije je poslovanje usko vezano za sektor istraživanje i razvoja i visokih tehnologija.

Potpora naših događanja znatno je šira te su nas dosada podržale tvrtke iz različitih sektora od petrokemijskog, prehrambenog, izdavačkog te mnogih drugih gradeći pri tome imidž moderne, inovativne i društveno odgovorne tvrtke koja prepoznaje ključnu ulogu koju znanstvena istraživanja i inovacije imaju u stvaranju održivih inovativnih ekonomija, posebno kroz poticanje mladih na karijere u prirodnim znanostima.

IRB se zahvaljuje prijateljima i partnerima koji su prepoznali vrijednost ulaganja u znanje i podržali organizaciju ODI2017!

Orbico

Orbico grupa je vodeći distributer velikog broja globalno zastupljenih robnih marki vrhunske kvalitete, koje obuhvaćaju širok asortiman, od proizvoda za njegu i ljepotu, preko prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, tehničkih i električnih uređaja do farmaceutskih proizvoda, igračaka, tekstila, cigareta, kao i motornih ulja.

Takav opsežan i raznolik asortiman robnih marki i proizvoda zahtijeva visok stupanj fleksibilnosti, otvorenost prema stalnim promjenama, fleksibilnu i prilagodljivu organizaciju te ulaganja u razvoj ljudi i robnih marki. Orbico je poslovni partner koji može na najbolji način udovoljiti potrebama svojih poslovnih partnera s optimalnom kombinacijom ponude proizvoda, usluga, fleksibilnosti i stručnosti u smislu dubinskog poznavanja lokalnog tržišta.

S timom predanih i angažiranih profesionalnih stručnjaka, nudimo potpuna i sveobuhvatna poslovna rješenja u prodaji, logističkim uslugama, marketingu i vođenju robnih marki u našem asortimanu.

Zaklada Znanje na djelu

Zaklada Znanje na djelu (ZZND) i Institut Ruđer Bošković (IRB) pokrenuli su projekt ”Istražujem svijet znanosti i inovacija” kao odgovor na sve veći nedostatak STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics – prirodnim i tehničkim znanostima, ICT tehnologiji, inženjerstvu i matematici) profesionalaca i brojna upražnjena radna mjesta, koja nisu popunjena unatoč visokoj stopi nezaposlenosti.